WARLANDS

THEJRDGAMES PROJECT

Warlands

 

 

Introductie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Op deze website vind je alle informatie over ons project Warlands. Er wordt onder andere uitgelegd wat je moet doen om de server te kunnen joinen en wat het project precies inhoudt. Daarnaast staan de regels van Warlands ook op deze website en deze zijn erg belangrijk om door te lezen zodat je het spel optimaal kan beleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutorial - Hoe moet ik joinen?

Warlands joinen gaat anders dan bijvoorbeeld Hypixel. Onze server is gebonden aan mods die exact overeen moeten komen met jouw Minecraft client. In andere woorden: je moet precies dezelfde mods hebben als de server, anders ben je niet instaat om te joinen. Warlands maakt gebruik van het onderstaande:

- Flansmod

- CreativeCore

In de toekomst zou dit kunnen worden uitgebreid. Zodra dit het geval is, wordt hier een video over gemaakt een geplaatst op de website zodat je gedurende de tijd up-to-date bent. We maken ook gebruik van DISCORD. De DISCORD van Warlands kan je uitsluitend joinen door een invite te krijgen van GewoonDaantje (Owner). Mocht je nog geen invite hebben gekregen voor DISCORD, maar wel voor de server? Neem dan zo snel mogelijk contact met hem op.

Een exacte tutorial over hoe je Warlands moet joinen met Minecraft vind je hieronder:

 

Kaart

    Contact    

Ben je onterecht verbannen of heb je een vraag? Neem dan via hier zo snel mogelijk contact met ons op. 

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now